Vælg en side

Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken

DKK 1.199,00

Varenummer (SKU): 22110 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken her:
Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken

Denne Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken er kun et enkelt produkt blandt alle de varer, vi har med her på siden. Mange leder efter tilbud på Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken og kommer ofte frem til, at det findes på denne side: Tilbud på Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken

Produktfakta

  • Varenavn: Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken
  • Pris: kr. 1199.00
  • Producent: Triwa
  • Gratis fragt: Ja
  • Returret: 90 dage

Ure viser mere end bare hvad klokken er

Et armbåndsur fortæller dig, hvad klokken er – og samtidig fortæller det også de mennesker du omgås, noget om dig og hvilken person du er. Et dykkerur signalerer en aktiv livsstil, mens et dresswatch vidner om en ejer, som går op i stil og udseende. Det er selvfølgelig skåret groft over én kam, da mange har flere ure, der passer til forskellige lejligheder, og også ofte skifter armbåndsur. I disse tilfælde består samlingen af minimum to armbåndsure: et sportsur og et pænt ur (også kaldet dresswatch). Et sportsur behøver ikke være et dykkerur, men er det i mange tilfælde. Sportsure er ofte kendetegnet ved, at de er vandtætte, robuste og lidt store i det. Dresswatch er tyndere og ofte lidt mindre end sportsure. Med et dresswatch kommer dit skjorteærme ikke op og slås med dit ur, som det ofte vil være tilfældet med et dykkerur, der ofte er væsentlig højere end et dresswatch. Går du ofte i skjorte og jakkesæt, så er et dresswatch at foretrække, da det glider op under skjorteærmet uden problemer, mens sportsuret typisk får skjorten til at bule op, da det rammer kanten af uret, og du vil kunne se hvordan uret og skjorten nærmest står op i et omvendt V – det er ikke særligt elegant, men det giver mere opmærksomhed på uret, og det er der også nogle, der godt kan lide.

Køb Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken i dag til kun kr. 1199.00 – så sendes det direkte til din adresse og du skal ikke engang betale for fragten. Husk du har hele 90 dages returret på Triwa FAST104.CL010217 Unisex ur Falken.

Dykkerure

Dykkerure er som navnet afslører lavet til at dykke med – det er dog ikke ret mange dykkerure der kommer mere under vand en en tur i poolen på ferien. Disse dykkerure kaldes ofte for desk-divers, da de lever deres liv på land, selvom de kan tåle at komme ned på 300 meters dybde. Et dykkerur er solidt bygget, da det skal kunne holde til det store tryk, der er, når man kommer dybt ned under havets overflade. Det giver en anden fordel end lige vandtæthed, da det betyder, at uret kan tåle ”nogle tæsk” uden at gå i stykker af det. Det vil selvfølgelig blive ridset og skrammet ved hård behandling, men det vil stadig fungere længere, end et dresswatch vil, hvis det bliver udsat for samme hårde behandling. Et populært dykkerur i den billigere end er Citizen JP2000-08E, som også bliver kaldt for Pingo uret. Citizen Pingo har fået sit kælenavn efter Kronprins Frederik, der bar sådan et ur, dan han var i Frømandskorpset. At det bliver båret af folk i Frømandskorpset siger lidt om, hvor robust sådan et ur er. Frømandskorpset er ikke ligefrem kendt for deres afslappede livsstil, men der er derimod fart på og ofte under ekstreme forhold. Med andre ord får du med et Citizen Pingo et ur, der kan holde til stort set alt, du byder det.

Dressure

Et dressur er et elegant ur, som er tyndt og ofte er skiven ikke fyldt med alt mulig ”pjat”. Et typisk dressur mærke mange kender er Skagen ure. Det er et pænt og enkelt design, og uret er ikke ret høj (tykt), så det ikke kommer i problemer med dit skjorteærme.

Piloture

Piloture er traditionelt større end andre ure, da de oprindeligt blev lavet til piloter, der let skulle kunne aflæse dem i en flyver der rystede meget, og derfor kunne det være svært at aflæse tiden på et ur med en mindre urskive. I dag er flyene blevet mere stabile og det hele ryster ikke voldsomt, når man flyver. Men navnet holder stadig ved som betegnelse for disse ure.

Automatiske ure

Batteriskift skal du ikke tænke på, når du har et automatisk ur – strømmen til at drive uret kommer fra den bevægelse uret udsættes for på dit håndled. Via et sindrigt system kan energien opfanges og bruges til at drive urværket, så du ikke skal bruge tid og penge på batteriskift.

Radiostyrede ure

I luften omkring os er der radiobølger, der indeholder information om hvad klokken er – og radiostyrede armbåndsure, kan opfange disse radiobølger og dermed selv justere tiden, så dit ur altid viser den korrekte tid. Her på vores breddegrader i Danmark er det radiobølger fra Tyskland, som vores ure kan opfange, nærmere bestemt Frankfurt, hvor der står en sender, der rækker ret langt. Udover at stille uret løbende, hvis det taber eller vinder lidt tid, så justerer det også efter sommer- og vintertid. Du slipper for at vågne om morgenen efter et skifte og være i tvivl om, hvad klokken egentlig er.

Digitale ure

Digitalure blev voldsomt populære, da de kom frem og denne popularitet holder stadig ved, da mange mennesker ikke vil have andet end digitalure. Med et digitalur får du oftest en masse funktioner ud over tidsvisning. Der kan være stopur, alarm, multialarm, nedtælling, kalender og meget mere. Digitalure er ofte også meget præcise.