Vælg en side

Soltøj fra Reima – Blue Splash

DKK 149,00

Varenummer (SKU): 584013-6509 Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Soltøj fra Reima – Blue Splash her:
Soltøj fra Reima - Blue Splash

Mange leder efter den billigste Soltøj fra Reima – Blue Splash på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Soltøj fra Reima – Blue Splash her: billigste Soltøj fra Reima – Blue Splash

Køb Soltøj fra Reima – Blue Splash fra Reima for kun kr. 149.00, så leveres den direkte til din adresse.

Produktfakta

  • Varenavn: Soltøj fra Reima – Blue Splash
  • Mærke: Reima
  • Pris i DKR: 149.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja
  • Direkte link: Soltøj fra Reima – Blue Splash
  • Varenummer: 584013-6509

Her på siden finder du et bredt udvalg af service til din baby. Der kan her hos os både finde mange ting til amning, madopbevaring, spise og et stort udvalg af drikkeflasker. Vores spiseting til din baby fås i mange forskellige modeller og farver, der passer til netop lige din babys behov. Med de sjove farver kan du fra start give din baby gode spiseoplevelser, hvilket er noget nær det vigtigste, når de små skal have mad.

Køb Soltøj fra Reima – Blue Splash fra Reima i dag til kun kr. 149.00, så sendes den fragtfri direkte til din adresse. Husk der er prisgarnati på Soltøj fra Reima – Blue Splash, så du finder den ikke billigere andre steder.

Du kan for eksempel finde alt fra sutteflasker til termokopper her på siden. Vores sutteflasker findes i mange forskellige modeller, farver og størrelser, så du er garanteret at kunne finde en sutteflaske, der passer til din baby – og så tager det ingen tid, at bestille hos os. Langt de fleste nybagte forældre har nemlig ikke oceaner af tid til at gå på shoppen med den lille på armen. Det er helt naturligt, at man som nybagt forælder, foretrækker at være der hjemme, hvor den lille kan få alt det omsorg, som den skal have. I vores sortiment af sutteflasker kan du også købe suttetude, der passer til stort set de alle sutteflasker. Nogle gange sker det, at sutten på flasken trænger til at blive udskiftet. Hos BabyGear.dk kan du finde sutter til flasken, hvor kvaliteten er i top, mens prisen er i bund. Har du et yndlingsmærke – som du bevidst går efter, når du handler sutteflasker til den lille – har vi også samlet et bredt udvalg af gode kvalitetsmærker, der ikke koster alverdens summer penge.

Er den lille ny ved at blive så stor, at han eller hun gerne vil side med en kop ligesom mor og far gør, så finder du også et bredt udvalg af plastikkopper i mange forskellige farver og størrelser. Vores plastikkopper- og krus, som den lille ikke kan skade sig på, findes i mange forskellige modeller, der både kan købes med og uden hank.