Vælg en side

Hjertepasta

DKK 59,00

Pasta er i sig selv romantisk. Det er stærkt forbundet med Italien, kærlighedens forjættede land. Lady og Vagabonden mødtes i et klistret kys lige netop over en portion spaghetti. Og så passer det til rødvin (få drikke får safterne til løbe lige så meget … læs mere her

Er Hjertepasta på lager? Lån op til 10.000 med straksoverførsel
Køb Hjertepasta

Varenummer (SKU): 6350 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Hjertepasta her:
Hjertepasta

Varefakta

  • Navn: Hjertepasta
  • Pris: Kr. 59.00
  • Returret: 90 dage
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499
  • Hurtig levering: Bestil Hjertepasta inden kl. 15, så sendes den samme dag
  • Vareid: 6350
  • Kategori: Food, Beverages & Tobacco > Food Items > Pasta & Noodles

Mange leder efter den billigste Hjertepasta på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Hjertepasta her: billigste Hjertepasta

Creme de la creme indenfor gadgets og elektronik

Går du højt op i enhver form for nyhed indenfor elektronik og gadgets, og følger du løbende med på internettet, når de nyeste produkter lanceres? Så er du bestemt ikke alene, og hvis du samtidig også gør noget ved det, og altid er først med på moden, når de nyeste smartphones kommer, så er du bestemt heller ikke alene.

Guide til den nye gadget-mester

Er du derimod ikke helt inde i alle de nye gadgets, og skal du lyn hurtigt gøre dig klog på, hvad der er in og out indenfor de forskellige brancher, så læs med her og bliv meget klogere.

Lad os starte med tv branchen. Her er de nyeste teknologier 4K tv’et, som leverer fire gange så høj en opløsning som Full HD, og skal du ud og investere i et flot tv, hvor der skal være alt det nye (3D er in, men ikke en nyhed), så er 4K tv fremtiden, og her får du alle de lækreste funktioner, som gør tager dig helt til top hvad angår gadgets.

Skal du have et nyt kamera, så er der ingen tvivl om, at det skal være et spejlrefleks kamera. Uanset om du har kendskab til disse eller ej, så er spejlreflekskameraerne in, mens digitalkameraerne er på vej ud. Og et nyt spejlreflekskamera kan erhverves for omkring 2500 kr., og du kan derfor helt sikkert være med i dette prisleje.

Sidst men ikke mindst, så er DVD også snart out, og alt skal være Blu Ray og 3D, for det er det nye, som for alvor er på vej in. 4K film er lige på trapperne, men skal du købe en film, så hold dig til Blu Ray, for på den måde at være med på moden, og samtidig opleve den flotteste billedkvalitet på markedet. Dette kræver naturligvis også en Blu Ray afspiller, hvilket ikke længere må siges at være en ny gadget, men blot standarden i år 2015.