7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595

Varenummer (SKU): 4524667345800 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 65,00

(7 kundeanmeldelser)

Denne M10 konus unit er egnet til venstre side og passer til Shimano Deore bagnav FH-M595 og er med 10 mm. gevind.  Specifikationer Konus uni… … læs mere her

Er Shimano Deore - Konus unit venstre til bagnav - FH-M595 på lager?

Annonce
Køb Shimano Deore - Konus unit venstre til bagnav - FH-M595

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano Deore - Konus unit venstre til bagnav - FH-M595

Mange leder efter den billigste Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 Produktfakta

  • Varenavn: Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595
  • Pris: kr. 69.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (ja, det er et helt år)
  • Producent: Shimano
  • Vare id: 4524667345800

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 med prisgaranti

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 står på manges ønskeliste i cykelsporten. Reservedele til nav kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Vare du kigger på har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når du jagter cykeludstyr, kan løsningen være at købe produktet her, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 fra det meget kendte mærke Shimano, som du har set i cykelsportens verden. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væsken du indtager under cyklingen kan være ganske almindeligt vand fra hanen.

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 med et helt års returret

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Reservedele til nav. Husk du får hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 hos onlineshoppen Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595 med online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

7 reviews for Shimano Deore - Konus unit venstre til bagnav - FH-M595

    Vær den første til at anmelde “Shimano Deore – Konus unit venstre til bagnav – FH-M595”