7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42

Varenummer (SKU): 4550170989330 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 800,00

(4 kundeanmeldelser)

Shimano leverer her en cykelsko til dig, der elsker landevejscykling. Med RC5 får du en cykelsko der er proppet med fede detaljer. Den st&ael… … læs mere her

Er Shimano RC502 - Cykelsko Road RC5 - Blå - Str. 42 på lager?

Annonce
Køb Shimano RC502 - Cykelsko Road RC5 - Blå - Str. 42

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano RC502 - Cykelsko Road RC5 - Blå - Str. 42

Mange leder efter den billigste Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 Produktfakta

  • Varenavn: Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42
  • Pris: kr. 769.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (ja, det er et helt år)
  • Producent: Shimano
  • Vare id: 4550170989330

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 med prisgaranti

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 er blandt de eftertragtede cykeldele. Racersko er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Produktet kommer med en returret på hele 365, ja du læste rigtigt, et helt år. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med denne vare, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 fra det rigtig fede mærke Shimano, som du har set i cykelsportens verden. Når du får dit motionskick på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 med et helt års returret

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Racersko. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 hos onlineshoppen Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42 med online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

4 reviews for Shimano RC502 - Cykelsko Road RC5 - Blå - Str. 42

    Vær den første til at anmelde “Shimano RC502 – Cykelsko Road RC5 – Blå – Str. 42”