7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Crank Arm Fixing Bolt

Varenummer (SKU): 4524667157670 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 29,00

(35 kundeanmeldelser)

Denne skrue passer til fastgørelse af venstre pedalarm på flere forskellige Shimano pedalarme, herunder Shimano Dura Ace FC-9000, FC-7… … læs mere her

Er Shimano - Skrue tl venstre pedalarm - Dura Ace/XTR med flere på lager?

Annonce
Køb Shimano - Skrue tl venstre pedalarm - Dura Ace/XTR med flere

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Crank Arm Fixing Bolt

Mange leder efter den billigste Crank Arm Fixing Bolt på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Crank Arm Fixing Bolt Produktfakta

  • Varenavn: Crank Arm Fixing Bolt
  • Pris: kr. 25.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (ja, det er et helt år)
  • Producent: Shimano
  • Vare id: 4524667157670

Crank Arm Fixing Bolt med prisgaranti

Crank Arm Fixing Bolt er blandt de eftertragtede cykeldele. Kranksæt & pedalarme er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner er kendt som shoppen med de rigtige mærker til de rigtige priser. Produktet du ser på her har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt produktet lige her, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Crank Arm Fixing Bolt fra det populære mærke Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du er ude at cykle, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik med citrussmag.

Crank Arm Fixing Bolt med et helt års returret

Crank Arm Fixing Bolt er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Kranksæt & pedalarme. Der følger også hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Crank Arm Fixing Bolt ved den velkendte shop Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Crank Arm Fixing Bolt med online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

35 reviews for Crank Arm Fixing Bolt

    Vær den første til at anmelde “Crank Arm Fixing Bolt”