7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S

Varenummer (SKU): 5715182010901 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 270,00

(37 kundeanmeldelser)

Virtus Blag V2 er et par lette og lækkre shorts med en supergod bevægelsesfrihed – og som samtidig føles blød og beh… … læs mere her

Er Virtus - Blag v2 - Hyper Stretch Shorts - Olive - Str. S på lager?

Annonce
Køb Virtus - Blag v2 - Hyper Stretch Shorts - Olive - Str. S

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Virtus - Blag v2 - Hyper Stretch Shorts - Olive - Str. S

Mange leder efter den billigste Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S Produktfakta

  • Varenavn: Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S
  • Pris: kr. 269.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (ja, det er et helt år)
  • Producent: Virtus
  • Vare id: 5715182010901

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S med prisgaranti

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S har i lang tid været en af de bedst sælgende. Bukser & Shorts er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner er nok shoppen hvor du finder fleste cykeldele samlet ét sted. Varen kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe produktet her, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S fra det rigtig fede mærke Virtus, som du har set i cykelsportens verden. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S med et helt års returret

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Bukser & Shorts. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S online hos webshoppen Cykelpartner, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S med online fordele

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

37 reviews for Virtus - Blag v2 - Hyper Stretch Shorts - Olive - Str. S

    Vær den første til at anmelde “Virtus – Blag v2 – Hyper Stretch Shorts – Olive – Str. S”