7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2

Varenummer (SKU): 4550170897796 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 129,00

(8 kundeanmeldelser)

Dette kit anvendes til montering af bremsekaliber adapter for 203mm rotor. Specifikationer: Indeholder: 2 stk. skruer 2 stk. mellemskiver 1 stk. … … læs mere her

Er Shimano - Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm - SM-MA-F203P/PL2 på lager?

Annonce
Køb Shimano - Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm - SM-MA-F203P/PL2

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano - Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm - SM-MA-F203P/PL2

Mange leder efter den billigste Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 Produktfakta

  • Varenavn: Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2
  • Pris: kr. 80.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (ja, det er et helt år)
  • Producent: Shimano
  • Vare id: 4550170897796

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 med prisgaranti

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 fungerer rigtig godt i sit rette element. Skivebremser er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. Produktet du ser på her kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, så er du faktisk i mål, hvis du køber produktet lige her, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 fra det anerkendte mærke Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 med et helt års returret

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Skivebremser. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 hos den populære shop Cykelpartner, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2 med online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

8 reviews for Shimano - Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm - SM-MA-F203P/PL2

    Vær den første til at anmelde “Shimano – Adapter kit til Disc Mount Adapter 203mm – SM-MA-F203P/PL2”