7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Masser af netbutikker i Danmark udlover nu om stunder flere former for levering. Den mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså ekstremt bekvem, og mange gange derudover den prisbilligste fragtløsning.

En række online shops garanterer dag-til-dag fragt på utallige produkter, som imidlertid er afhængig af at du bestiller før et aftalt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få produktet pakket inden medarbejderne får fri.

Nogle internet virksomheder lover portofri levering, men undertiden er det kun gældende hvis du aftager for en konkret pris. Alternativt kan man foretrække den prisbilligste leveringsmåde, som mange gange – om du opholder sig tæt på Esbjerg, Frederiksværk eller Hinnerup – vil være at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et afhentningssted.

Usædvanlig nemt for internetbrugere at analysere priser

Det har vist sig at være usædvanlig let for internetbrugere at prissammenligne på forskellige internet selskaber og ergo har flertallet af online forretninger ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på mange af deres varer – til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange yde levering uden omkostninger.

Men det kan til hver en tid vise sig lønnende at eftergå et par internet butikker efter rabat forud for at du gennemfører dit køb, så man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre beløbet over flere uger.

Et bevis på at e-forhandleren adlyder de opstillede regler

Inden nogen køber på en e-handler kunne man helt sikkert granske webshoppens betingelser, dog er det ofte en tidskrævende opgave.

En anden mulighed kunne derfor være at kigge hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, fordi det kan være et tegn på at netshoppen anerkender de danske retningslinjer, udover at online shoppen en gang i mellem revurderes af fagmænd der er inde i reglementet på området. Desuden får du lejlighed til at blive assisteret, såfremt du får problemstillinger med din shopping. Webadresse.

Tjek om webshoppen er godkendt af e-mærket

Trustpilot forærer dig nogle hensigtsmæssige genveje til at iagttage diverse andre brugeres reflektioner og på grund af dette er det klogt, at du sonderer online firmaets anmeldelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook medfører for øvrigt uden sammenligning fordelagtige metoder til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi endda online virksomheder hvor kunder kan publicere en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige burde tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.